Tiedotteet jonnejaminne.fi

Uudet aikataulut ilmestyivät

Entisen seutuaikataulun sijaan on kullakin Etelä-Kymenlaakson kunnalla tai alueella oma aikataulunsa. Myös palvelulinjat on yhdistetty paikallisliikenteen kanssa aiempien erillisten aikataulujen sijaan. Yhdistämisellä toivotaan helpompaa luettavuutta aikatauluihin ja mahdollisuutta yhdistää eri liikkumismuotoja kätevästi.

Kaukovuoroja ja pikavuoroja ei enää julkaista kuntien aikatauluvihoissa niiden viimeaikaisten suurten ja jatkuvien muutosten takia. Aikataulut on jaettu kaikkien kuntien kotitalouksiin.

Kotka:
Kotkan paikallisliikenteen ja palvelulinjojen yhteinen aikataulu on ilmestynyt elokuussa ja jaettu jokaiseen kotitalouteen.

Aikataulut ovat internetsivuilla ja jaossa maksutta linja-autoissa sekä useissa Kotkan opistoissa, kirjastoissa ja muissa kaupungin palvelupisteissä.  Kartat ja reitit löytyvät myös tältä sivustolta.

Kotkan liikenne on kokenut hyvin vähän muutoksia viime vuoteen verrattuna. Uutena asiana aikataulussa on Koivula-yhdistelmät, johon on koottu kaikki Koivulaan menevät vuorot ja yhteydet sekä Karhulasta että Kotkan keskustasta.

 

Hamina, Virolahti ja Miehikkälä:
Kolmen kunnan yhteinen ja uusi aikataulu yhteinen aikataulu on ilmestynyt elokuussa ja jaettu jokaiseen kotitalouteen.

Aikataulussa on tavallinen paikallisliikenne ja alueen palvelulinjat. Uutuutena on lukuisat aikataulun kartat, joiden toivotaan helpottavan reittien ymmärtämistä.

 

 

 

 

 

Pyhtää:
Pyhtään uusi painettu aikataulu on ilmestynyt elokuussa ja ollut jaossa myös kaikkiin Pyhtään kotitalouksiin. Sitä on saatavana myös Pyhtään kunnanvirastosta, kirjastosta sekä linja-autoista.

Haitarimallisessa aikataulussa on sekä väli Kotka-Pyhtää-Loviisa että Pyhtään alueen palvelulinjat.

 

Comments are closed.