Tiedotteet

Uusi Waltti-kauppa on avattu

WALTIN UUSI VERKKOKAUPPA TOIMINNASSA

Waltti-matkakortin arvo- ja kausituotteiden lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa osoitteessa  https://kauppa.waltti.fi

Uusia matkakortteja kaupasta ei voi kuitenkaan ostaa, vaan kortin ostotoiminnallisuus jää erilliseen palveluun.

Nykyinen Waltti-nettikaupan osoite https://nettilataukset.waltti.fi/ tullaan ohjaamaan uuteen kauppaan ja uuden matkakortin ostaminen ohjataan sivulle https://kortit.waltti.fi
Uuden Waltti-kaupan etusivulta löytyy linkki uuden kortin ostamiseen.

Waltti-kauppa on pyritty rakentamaan siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista.

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:
1. ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.

2. rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.

Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.

Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään normaaliin tapaan kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä.

Nyt on hyvä aika siirtyä käyttämään uutta Waltti-kauppaa!

Waltti-kauppa: https://kauppa.waltti.fi (Olemassa olevan kortin lisälataus)
Waltti-matkakortin ostaminen: https://kortit.waltti.fi (Uuden kortin tilaus)


Comments are closed.