Tiedotteet jonnejaminne.fi

Uudet aikataulut ilmestyivät

Viime vuoden tapaan on kullakin Etelä-Kymenlaakson kunnalla tai alueella oma aikataulunsa. Myös palvelulinjat on yhdistetty paikallisliikenteen kanssa samoihin aikatauluihin.

Kaukovuoroja ja pikavuoroja ei enää julkaista kuntien aikatauluvihoissa niiden viimeaikaisten suurten ja jatkuvien muutosten takia. Aikataulut ovat jaossa lähipäivinä eri kunnissa.

Kotka:
Kotkan paikallisliikenteen ja palvelulinjojen yhteinen aikataulu on ilmestynyt. Aikatauluja ei jaeta enää kotitalouksiin vaan niitä on saatavana  linja-autoista ja mm. asiointikeskus Ruorista, Karhulan R-kioskilta, suurimmista opistoista ja kirjastoista.

Muutoksia viime vuoteen on monilla linjoilla mm. linjalla 6 ja 20 ja palvelulinjalla P013.  Linja 2 sai lisää lauantai-illan vuoroja, linja 4 Katariinaan yhden aamuvuoron lisää.  Kotkan ja Haminan välinen linja 1 sai yhden moottoritietä kulkevan nopean vuoron lisää, lähtö Kotkasta klo 16.10. Auto ajaa Haminassa samaa reittiä kun aamulla klo 7.05 Haminasta lähtevä nopea vuoro. Molempia nopeita vuoroja liikennöi Savonlinja-yhtiöt. 


Hamina, Virolahti ja Miehikkälä:

Aikataulua on saatavana alueella ajavista linja-autoista, Haminan asiakaspalvelupisteestä, Haminan R-kioskista, Linnoituspuodista ja pääkirjastosta.

Aikataulua ei jaeta kotitalouksiin Haminassa.

Virolahdella ja Miehikkälässä aikataulu sen sijaan on jaettu jokaiseen kotitalouteen 15.8.2018. Niillä alueilla missä mainosjakelua ei ole, tulee aikataulu postin mukana piakkoin.

Myös Haminan seudun aikatauluun on yhdistetty tavallinen paikallisliikenne ja palvelulinjat. Uutuutena on linjan 1 (Hamina-Kotka) reittikartat. Haminan ja Kotkan välillä liikennöi jatkossa kaksi nopeaa työssäkäyviä ja opiskelijoita palvelevaa moottoritievuoroa. Lähtö Haminasta on klo 7.05 ja Kotkasta 16.10.
.
Hamina – Vehkalahden koulu – Rantahaka -reitin liikennöitsijä on muuttunut. Reittiä ajaa 13.8. alkaen Savonlinja-yhtiöt, ennen Pohjolan Liikenne. Myös ajoreitit ovat muuttuneet, uudet reitit karttoineen ovat sekä painetussa aikataulussa että internetsivuilla.


Pyhtää:
Pyhtään uusi painettu aikataulu on ilmestynyt ja sitä on saatavana Pyhtään kunnanvirastosta, kirjastosta sekä linja-autoista maanantaista 13.8. alkaen. Haitarimallisessa aikataulussa on sekä väli Kotka-Pyhtää-Loviisa että Pyhtään alueen palvelulinjat. Aikataulua ei jaeta kotitalouksiin.

Suurin muutos Pyhtäällä on Savonlinjojen autojen tulo Pohjolan Liikenteen tilalle heidän voitettuaan tarjouskilpailun liikenteen hoidosta.

Comments are closed.