Tiedotteet jonnejaminne.fi

Tietoja linja-autojen aikatauluista

Kotkan seudun joukkoliikenteen järjestämä linja-autoliikenne Hamina-Kotka alueella jatkuu nykyisillä vuoroilla vuoden 2021 loppuun saakka.  Nykyiset linja-autoliikenteen painetut aikataulut ovat voimassa vuoden loppuun saakka. Uudet aikataulut ilmestyvät vuoden loppuun mennessä ja tulevat voimaan 1.1.2022 alkaen. Pyhtään linja-autoliikenteen aikataulu on uudistettu ja se ilmestyy painettuna 13.8.

Kotka
Kotkan paikallisliikenteen nykyinen aikataulu on toistaiseksi ennallaan ja vuorot jatkavat normaalisti joulukuun loppuun saakka. Aikataulua on edelleen saatavana linja-autoista ja mm. palvelutoimisto Ruorista, Karhulan R-kioskilta ja kaikista kirjastoista. Myös linja-autopysäkeillä oleva informaatio pitää paikkansa.

Haminan, Virolahden ja Miehikkälän
Liikenne Vuorelan ajamaan liikenteeseen on tullut muutoksia. Tarkistakaa ajantasaiset aikataulut  nettisivuilta. Palvelulinjojen ja koululaisliikenteen aikatauluihin ei ole tullut muutoksia.

Pyhtää:
Pyhtään uusittu aikataulu ilmestyi netissä. Kaikki lähtöajat ja vuorot ovat entiset, lisänä tulee uusi yhteys Pyhtää-Karhula-Hamina. Pysäkeillä olevat opasteet on uusittu. Painettua aikataulua on saatavana 13.8. lähtien Pyhtään  kirjastosta sekä linja-autoista. Aikataulua ei jaeta kotitalouksiin.

Comments are closed.