Tiedotteet jonnejaminne.fi

Talviloman vaikutukset aikatauluihin

Peruskoulujen talvilomalla ma 27.2. – pe 3.3.2023 Kotkan seudun paikallisliikenteessä ajetaan koulujen lomapäivien aikataulujen mukaan. Aikatauluihin merkittyjä vain koulupäivinä (koulp.) ajettavia ei ajeta

Vaikutukset vaihtelevat kunnittain, eniten vaikutuksia on Pyhtäällä, vähiten Kotkassa.

Voimassa olevat aikataulut näkyvät sekä linjakohtaisissa aikatauluissa että Kotkan seudun reittioppaassa kotka.digitransit.fi

Listaus loma-aikojen ja juhlapyhien vaikutuksesta on myös sivulla: Liikenne juhlapyhinä sekä koulujen loma-aikoina

Tarkennettuna talvilomaviikon vaikutukset kunnittain:

Kotka:

Linjoissa normaalit arkiliikenteen aikataulut, paitsi merkinnällä koulp./koulupäivisin olevia vuoroja ei ajeta:

Linja 2: vuoroa klo 7.23 Kaukolasta ei ajeta

Linjat 6, 6K, 8,13: aamun vuoroja merkinnällä koulp. ei ajeta

Linjat 15 ja 20: iltapäivän vuoroja merkinnällä koulp./koulupäivisin ei ajeta

Kotka – Hamina välin liikenne: Linja 1: jatkoyhteyksiä Haminassa Alakaupunkiin ei ajeta.

Kotka – Pyhtää välin liikenteestä ajetaan linja 93 6:15 Pyhtään kirkonkylältä Kotkaan, linja P089 8:15 Huutjärveltä Kotkaan ja linjan P089 vuoro iltapäivällä Kotkasta Pyhtäälle. Muu Kotka – Pyhtää liikenne on vain koulupäivisin ajettavaa.

Hamina:

Kotka-Hamina välin liikenteessä ei ajeta linjaa 99, linjoihin 1 ja 1M talvilomaviikko vaikuttaa siten, että linjan 1 7.00 vuoro Kotkasta ei jatka Alakaupunkiin ja muutamissa muissa vuoroissa ei ole jatkoyhteyttä Haminasa linjalla 79 Alakaupunkiin / Alakaupungista.

Haminan sisäisessä liikenteessä ajetaan palvelulinjaliikennettä linjoilla P070 – P083, koulujen lomapäivien aikataulun mukaan. Koulupäivävuoroja ei ajeta (huom. etenkin linjat 74, 75, 77, 78 ja 79).

Pyhtää:

Pyhtää – Kotka -välin liikenteestä ajetaan linja 93 6:15 Pyhtään kirkonkylältä Kotkaan, linja P089 8:15 Huutjärveltä Kotkaan ja linjan P089 vuoro iltapäivällä Kotkasta Pyhtäälle. Muu Kotka – Pyhtää liikenne on vain koulupäivisin ajettavaa.

Pyhtään sisäisessä liikenteestä ajetaan perjantaina 3.3. linjan P090 vuorot Pyhtään Kirkonkylän ja Huutjärven välillä sekä linjan P088 vuorot Huutjärven ja Hirvikosken välillä . Muu Pyhtään sisäinen liikenne on vain koulupäivisin ajettavaa.

Comments are closed.