Tiedotteet jonnejaminne.fi

Liikkujan viikolla etuja kaupunkipyörissä ja busseissa

20. Euroopan liikkujan viikkoa vietetään vuosittain syyskuussa, 16.–22.9. Viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön, yhteiskuntaan ja terveyteen.

Liikkujan viikolla Kotkan seudulla on tarjolla seuraavia etuja kestävien liikkumismuotojen osalta:

Kaupunkipyöräalennus 16.9.-22.9.2023

Koko liikkujan viikon ajan 16.9.–22.9.2023 Kotkan, Haminan ja Pyhtään kaupunkipyörien käyttö on ilmaista alle tunnin kestävillä vuokrauksilla. Yli tunnin kestävissä vuokrauksissa on voimassa normaalihinnat. Alennus näkyy pyörän hinnassa, kun valitsee Just Ride-vuokrauksen.

Lue lisää kaupunkipyöristä:
Kotka – Kaupunkipyörät | Kaakau
Hamina – Kaupunkipyörät | Kaakau
Pyhtää – Kaupunkipyörät | Kaakau

Kaupunkipyöräasemien sijainnit, sekä pyörien määrät asemilla näkyvät myös Kotkan seudun reittioppaassa: Kotkan seudun reittiopas (digitransit.fi)

Joukkoliikennekampanjat 19.9. klo 19 – 20.9.2023 klo 18

Seuraavat edut ovat voimassa ti 19.9.2023 klo 19 – ke 20.9.2023 klo 18 Kotka – Hamina – Pyhtää alueen paikallisliikenteessä;

Mobiililippukampanja

Waltti Mobiili -sovelluksen kertaliput maksavat Kotkan seudulla vyöhykkeistä riippumatta 1 €. Lippu tulee ostaa ennen matkan alkamista, lippu on voimassa 90 min ostohetkestä ja etuhinta on voimassa välillä 19.9. klo 19  – 20.9. klo 18 ostetuissa lipuissa.

Alennus koskee sovelluksen aluevalinnalla Kotka ostettavia lippuja (vyöhykkeet A – D). Alennus ei koske aluevalinnalla Kymenlaakso ostettavia lippuja.

Opiskelijan Waltti-kortilla matkustuksen edut

Opiskelijan Waltti-kortin arvoliput maksavat 1 € matkoilla, jotka alkavat 19.9. klo 19 – 20.9. klo 18
Päivitys 20.9. klo 15: Teknisten ongelmien takia opiskelijamatkat olivatkin alennetun hinnan sijasta normaalihintaisia. Jos matkustit tarjousajalla, voit laittaa meille Waltti-korttisi numeron sekä postiosoitteesi, jolloin hyvitykseksi lähetämme sinulle vuorokausilipun, joka oikeuttaa matkustamaan rajattomasti Kotkan seudun paikallisliikenteessä 24 tunnin ajan. Lähetäthän tiedot osoitteella joukkoliikenne@kotka.fi.

Opiskelijan uuden Waltti -kortin korttipohjamaksua ei peritä Waltti -palvelupisteestä uutta korttia ostettaessa (normaalihinta 5 €).  Etu voimassa 18.9. klo 19 – 20.9. klo 18. Etu ei ole voimassa Waltti-verkkokaupasta uutta Waltti-korttia ostettaessa.

Waltti -palvelupisteiden yhteystiedot: Yhteystiedot

Opiskelijan Waltti-kortti on tarjolla kaikenikäisille päätoimisille tutkinto-opiskelijoille. Opiskelijaksi tunnistautumisen voi tehdä Waltti-verkkokaupassa tai Waltti-palvelupisteellä.

Liikkujan viikko

Lue lisää liikkujan viikosta: Liikkujan viikko | Traficom

Comments are closed.