Tiedotteet jonnejaminne.fi

Kesälippu 90 pv myynnissä!

Kotkan seudun joukkoliikenteessä on myynnissä kesäkaudelle 2022 jälleen edullinen kesäajan kausilippu 90 pv Waltti-kortille.

Tuotteen myyntiaika seudun Waltti-palvelupisteissä sekä netin Waltti-kaupassa (waltti.fi) on 1.5. – 16.6.2022*. Lippu on voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16.9.2022 saakka. Käyttämättä jääneitä päiviä ei hyvitetä. 90 päivän kesälippua ei voi ostaa autosta eikä Waltti-mobiilista.

*lisätietoja Waltti-nettikaupassa myynnistä: Tuote löytyy nimellä Kausi 90 pv. Tuote on netissä myynnissä olemassa oleviin Waltti-kortteihin 2.5. lähtien ja uusiin Waltti-kortteihin 4.6.2022 lähtien.

Lippu on hinnoiteltu matkustusvyöhykemäärien mukaan ja edullisimmillaan aikuisen lippu maksaa
vain 75 euroa ja juniorilippu 50 euroa.

Kausilipun 90 pv hinnat kesäkaudella 2022:

1 VYÖHYKE 2 VYÖHYKETTÄ 3 VYÖHYKETTÄ 4 VYÖHYKETTÄ
Aikuinen 17v.- 75€ 95€ 105€ 115€
Juniori 7-16v. 50€ 65€ 75€ 85€

Lisähuomioita:

Mm. matkustusvyöhykkeet voi katsoa lipputuotteet- ja -hinnat -sivulta

Kausilipussa 90 pv ei ole erillistä seniorin ja opiskelijan hintaa, vaan seniorilla on automaattisesti sama hinta kuin aikuisella ja opiskelijalla on iän mukaan joko aikuisen tai juniorin hinta.

Waltti-palvelupisteistä Kotkan Karhulassa R-kioski perii asiakkaalta muiden Waltti-latausten tapaan palkkion, joka on 3,06% +alv. 24% latauksen arvosta.

Kesälippua ei voi  lisäladata

Kesälipun vaihto takaisin muuksi 30 pv kausituotteeksi tapahtuu palvelupisteessä tai netissä (ei linja-autossa).

Kausilippu 90 pv on myynnissä vain Waltti-korteille jotka ovat tunnistepohjaisia.

  • Muunnos tunnistepohjaisiksi on tehty lähes kaikkiin alueen Waltti-kortteihin, mutta jos osto ei onnistu, kortti pitää vaihtaa palvelupisteessä tunnistepohjaiseksi kortiksi.
  • Lisäksi talvikaudella on joillekin ns. haltijakohtaisille Waltti-korteille saattanut tulla virheellisesti kausilippu 30 pv. Virhe on nyt korjattu, ja jos osto ei onnistu tämän syyn vuoksi, kortin voi vaihtaa henkilökohtaiseksi Waltti-kortiksi Waltti-palvelupisteessä tai Waltti-nettikaupasta voi tilata henkilökohtaisen kortin, johon kauden voi lisätä

Comments are closed.