Seutulippu

Kaikista uusista korteista on ensimmäisellä kerralla maksettava 6,50 euron korttimaksu. Käytössä olleelle kortille voi ladata uuden korttivaihtoehdon. Kaikkien uusien korttien tai korttivaihtoehtojen lataaminen onnistuu vain Karhulan Matkahuollossa, mutta lisää voimassaoloaikaa voi ladata busseista.

Kausikorttiin voi olla ladattuna maksimissaan 59 matkapäivää. Jos sinulla on jäljellä kausikortissa 29 päivää tai vähemmän, voit jo ladata uudet 30 vuorokautta kortille. Entisiä matkoja et menetä, vaan ne säilyvät kortin muistissa.

Seutulippuun voi olla ladattuna maksimissaan 59 matkapäivää. Jos sinulla on jäljellä kortissa 29 päivää tai vähemmän, voit jo ladata uudet 30 vuorokautta kortille. Entisiä matkoja et menetä, vaan ne säilyvät kortin muistissa.

Matkahuolto myy edelleen Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän asukkaille myytävää seutulippua omissa myyntipisteissään. Seutulippu kelpaa toistaiseksi kaikissa busseissa Haminan, Kotkan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden alueella, mutta sitä ei voi lisäladata Waltti-liikenteen busseissa.