Lipputuotteet ja hinnat


PALVELUPISTEET:

KOTKA
Asiakaspalvelupiste Ruori
Kustaankatu 2
(kaupungintalon alakerta, käynti Keskuskadun puolelta)
Puh. 05 2341
Aukioloajat

R-Kioski
Eteläinen Karjalantie 3

HAMINA
Linnoituksen uimahallin kahvio, Puistokatu 1
Avoinna seuraavasti:
maanantaisin klo 12.00-20.00.
tiistai-perjantai 6:30-20:00
lauantaisin 10:00-18:00
sunnuntaisin 10:00-16:00

PYHTÄÄ
Pyhtään kirjasto
Huutjärventie 30
Aukioloajat

Maksuvyöhykkeet, kartta

Waltti-kortin lataamisesta bussissa peritään 2 euron lataamismaksu. Palvelupiste Ruorissa, Haminan Linnoituksen uimahallin palvelupisteessä, Huutjärven kirjaston palvelupisteessä tai Waltin nettikaupassa tehdyistä latauksista ei peritä mitään lisämaksua.

R-kioski perii asiakkaalta palkkion, joka on 3,06% (alv 0%) latauksen arvosta. Esimerkiksi aikuisen 30 päivän 1 vyöhykkeen kausituotteen 52 €:n lisäksi asiakkaalta peritään n. 2 €:n latausmaksu.

Uudet KELA tuetut kortit on saatavilla Ruorista, Huutjärven kirjastosta ja Haminan Linnoituksen uimahallista. Lisälataus onnistuu myös busseissa. 

Löytötavarat

Paikallisbussien-ja -junien-yhteislippu
VR tarjoaa yhdessä Kotkan ja Kouvolan kaupunkien kanssa uudenlaisia vyöhykelippuja, joilla voi matkustaa kahden eri kaupungin paikallisbussien lisäksi VR:n alueen junissa. Kokeilu alkaa tiistaina 22.9. Kouvola–Kotka junan ja paikallisbussien yhteislipputuotteilla, joita voi ostaa Waltti-sovelluksen kautta.

Kesäkortti 90 päivää
Kuten 30 päivän lippu, mutta tuotteen myyntiaika netissä ja palvelupisteissä on 1.5-14.6. Tuotteen voi ostaa netistä tai palvelupisteestä samalle kortille, jossa on ollut tai on jäljellä alle 30 päivää kausilipputuotteita. Lippu on voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16.9.2020 saakka. Käyttämättä jääneitä päiviä ei hyvitetä. Tarkemmat tiedot kesän 2021 kesäkortista tulevat sivuille talven aikana.

90 päivän kesälippua ei voi ostaa autosta eikä sitä voi lisäladata.

Eu:n vammaiskortti bussiliikenteessä
Matkustajana olevan vammaisen henkilön avustaja saa matkustaa ilmaiseksi, mikäli vammainen henkilö esittää henkilökohtaisen EU:n vammaiskortin, jossa on avustajantarvetta osoittava A-tunnus.

Joukkoliikenteeseen Kertakortti
Kertakortti on kertaladattava pahvinen vuorokausilippu, jonka voi ostaa asiakaspalvelupiste Ruorista. Kortti on tarkoitettu esimerkiksi turisteille.

Semel Reissu mobiililippu
Mobiililipun voimassaoloaika on ostohetkestä 90 minuuttia, ja se on ostettava ennen linja-autoon nousua.

Seutulipun myynti päättyy 31.12.2019, lue lisää* Hinta kotkalaisille 62 € / 30 vrk ostopäivästä
* Hinta 57 € / 30 vrk ostopäivästä Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän asukkaille
* Seutulippu kelpaa kaikissa busseissa Haminan, Kotkan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden alueella

Lastenvaunujen kanssa matkustavat

Koirat, pyörät, maksaminen autoissa

Veteraanikortti 
Sotaveteraaneille tehdään maksuttomaan matkustamiseen oikeuttava matkakortti Waltti-palvelupisteessä. Matkustusedun käyttöönotto edellyttää henkilöllisyyden todistamista sekä tarvittavien veteraani- tai sotainvaliditodistusten esittämistä. Etu on voimassa 1.7.2016 alkaen Haminan ja Kotkan lisäksi myös Pyhtään alueen Waltti-liikenteessä.