Kesäkortti-valokuvakilpailu

Kotkan seudun joukkoliikenne lähtee kanssasi kesäseikkailuun ja julistaa valokuvakilpailun:
”mitä Waltti tekee juuri sinun kanssasi tänä kesänä? ”

Palkintona on 3 arvolatausta Waltti-kortille.  Pääpalkinnon voittajan korttiin ladataan arvoa 50 euroa ja kahden seuraavan korttiin ladataan 25 euroa. Parhaat kuvat julkaistaan syksyllä.

Kesän 2020 kampanjassa tavataan uusi ystävämme, hieman mielikuvituksellinen hahmo Waltti. Hän on urheilullinen ja luontoa ajatteleva hahmo. Kesäisin hän pyöräilee ja kävelee ja käyttää tietenkin bussia. Facebookissa on alettu julkaista kuvakertomusta siitä, mitä Waltti teki viime kesänä, siitä kun jäi pari valokuvaakin muistoksi. Ohessa Waltin muistoja viime kesältä.

Tämän kesän menoihin tuli Waltillakin muutos, kun pandemia sotki monet suunnitelmat. Hän nauttii kuitenkin omasta kotiseudustaan ja tekee sitä pyörän lisäksi edullisella Kesäkortilla. Waltti ei luovuta helposti ja kannustaa kaikkia olemaan positiivinen.  Nyt etsitään positiivista Walttia valokuviin. Lisää tietoa kesäkortista

Säännöt:
1. Valokuva pitää olla vuonna 2020 otettu, kilpailuun saa osallistua jokainen Kotka-Hamina-Pyhtää alueen asukas.
2. Valokuva voi olla otettu kameralla tai kännykällä mutta Waltti-kortti pitää näkyä valokuvassa. Joka kesäkortti tai muu waltti-kortti. Kuvan koko max. 7 megaa. Jos kuva ei lähtenyt kunnolla, laita meille normaalilla sähköpostilla.
3. Kerro kuvan lähetyksen yhteydessä, mitä Waltti tekee (kanssasi), mistä kuva on otettu. Muista laittaa mukaan myös omat yhteystietosi.

    Voit lähettää valokuvan myös suoraan sähköpostilla: tiedotus@kotkanaikataulut.fi

    Kotkan kaupunki varaa mahdollisuuden käyttää joukkoliikennemainoksissaan kaikkia kilpailuun lähetettyjä kuvia. Raatina toimii Kotkan henkilökuljetusyksikön valitsema ryhmä.