Euron mobiililippu

Waltti Mobiili -sovelluksessa on Kotkan seudun paikallisliikenteen lipuissa alekampanja pe 9.12.2022 klo 20 – su 11.12.2022 klo 20:

Kaikki sovelluksen kertaliput kampanja-aikana aluevalinnalla Kotka maksavat 1 eur (normaalisti ikäryhmästä ja vyöhykemäärästä riippuen 2,00 – 8,00 eur). Aluevalinta Kotka sisältää kaikki Kotka – Hamina – Pyhtää alueen paikallisliikenteen.

Huom: vaikka hinta on kampanjan aikana sama vyöhykemäärästä riippumatta, tulee oikeat vyöhykkeet valita, jotta lippu toimii. Viikonlopun vuoroissa on käytössä vyöhykkeet B Kotka ja C Hamina

Huom: alennushinta ei ole voimassa aluevalinnalla Kymenlaakso, jolla voi myös ostaa Kotkan seudun bussilippuja kun samalla ostaa junalipun Kotka-Kouvola junaan.

Waltti Mobiilin kertalipulla on 90 min vaihtoaika. Mobiililippu tulee ostaa ennen bussiin nousemista.

Mobiililipun voi ostaa myös useammalle matkustajalle ostamalla kertalipun useamman kerran. Kaikki liput näkyvät sovelluksen kohdassa Liput.

Näin otat Waltti Mobiilin käyttöön:

  1. Lataa Waltti Mobiili –sovellus Google Playsta tai App Storesta.
  2. Valitse kaupunki
  3. Hyväksy käyttöehdot ja tutustu tietosuojaselosteisiin
  4. Rekisteröidy tai jatka anonyymina käyttäjänä
  5. Valitse ostettava lippu > Lippu (tuote) voi valita yläpalkista kerta tai vuorokausilippu tai kausilippu (kausilippu vain rekisteröityneelle)
  6. Valitse kohdasta vyöhykkeet oikea matka: vyöhykkeet A, B, C tai D, katso tarkemmin vyöhykkeistä:  Lipputuotteet ja hinnat
  7. Asiakasryhmä kohdasta voi valita Aikuinen tai Lapsi
  8. Lisää maksutapa kohtaan maksukortti

Ohje lipun käytöstä bussissa:

Pohjolan liikenteen ajamat vuorot (linjat 1 – 37B, lukuun ottamatta linjaa 34B sekä viikonloppuna linjoja 5B,6B ja 9B ja 32B): Mobiililippu leimataan näyttämällä lipussa olevaa QR-koodia bussin lukijalaitteen alhaalla olevalle skannerille.

Jyrkilä Oy:n vuorot *: lippu näytetään kuljettajalle, kuljettaja tarkistaa lipun voimassaolon.

Kymen Charterline Oy:n vuorot**: lippu näytetään kuljettajalle, kuljettaja tarkistaa lipun voimassaolon.

*Jyrkilä Oy:n ajamia ovat kaikki pikkubussilla ajettavat vuorot: viikonloppuna näitä ovat Kotkassa linjat 5B, 6B, 9B, 32B,34B sekä kaksi  vuoroa linja 7 Karhula – Koivula -välillä: 9:30 Karhula ja 9:45 Koivula) sekä kaikki palvelulinjat ; P-alkuiset linjat.

** Kymen Charterline Oy:n ajamia vuoroja ovat linjat 1M nopea Kotka-Hamina sekä pääosa Kotka- Pyhtää liikenteestä sekä Haminan sisäisestä liikenteestä. Näitä linjoja / vuoroja ei ajeta viikonloppuna